Vanliga Frågor

1. Vad ska jag göra om jag inte kunde hitta de artiklar som jag vill ha på webbplatsen?

IOm du inte kan hitta objektet på vår webbplats med hjälp av sökord kan du kontrollera kategori och avancerade sea.it att försöka ta reda på objekten. Du kan också skicka en förfrågan till stöd med vår Live Chat eller e-post till oss, kommer vår personal att vara glad för att hjälpa dig att hitta det objekt du letar efter.

2. Vilka betalningsmetoder du accepterar för närvarande?

Vi accepterar för närvarande betalning Kredit- / Betalkort, TT och Western Union.

3. Hur kan jag kontrollera beställningsstatus?

Om du vill spåra statusen för din beställning, som var är din beställning, när du får din beställning, om din beställning har skickats ännu, logga in först och klicka Mina beställningar på någon sida på webbplatsen.

4. Hur mycket kostar leveranskostnaderna?

Vänligen se vår leveransinformation för mer information.

5. Hur lång är leveranstiden?

Vanligtvis tar det 15-18 dagar för att göra bröllopsklänningar och 12-15 dagar för att göra andra klänningar sedan den dag du gör en beställning. Sändningstiden skiljer sig också i transportsätt. Den snabbaste leverans - snabbare leverans tar 3-6 dagar för leverans. Standarden sjöfarten tar 5-8 dagar. Ju tidigare du gör en beställning, desto snabbare kan vi börja förbereda din klänning. Om du väljer att rusa ordning, kommer leveranstiden beror på vad du väljer.

6: Kommer klänningen kommer som samma som på bilden?

A: Dina klänningar är specialtillverkade och handsydda av professionella skräddare efter att vi fått din beställning. Så alla mätning, färger, särskilda önskemål är baserade på din egen en, men inte våra modeller wh.it inte kan vara så 100% samma som vår modell slits visas på bilderna (på grund av annat belopp, storlek, färg, väder etc.)

7.Hur är brudmode.se skiljer sig från andra nätbutiker?

Modebrud.se går rätt till källan för att köpa våra vackra klänningar. Klänningar vi säljer är av samma höga kvalitet som de designers som säljs i traditionella salonger och andra webbutiker. Även om vi inte säljer "designer" märkta klänningar, du fortfarande få en vacker brudklänning, utan designern priset.

8.Hur gör jag slutföra en beställning?

Om du är tillfredsställande med objektet som du har köpt, du behöver bara kolla. Din beställning kommer att slutföras.

9.När får jag mina objekt efter att jag en beställning?

När vi expedierar din beställning kommer vi att skicka ett mail med en Spårningen Antal, kan du kontrollera din beställning med numret på kuriren hemsida. Även när du gör en beställning, kan du få information uppskattning för leveranstid.

10. Varför är dina så låga priser?

För det första, vi verkar på en lägre omkostnader än en butik. Till exempel har vi inte anställer någon säljare eller ändringar avdelning, alla som lägger till kostnaden för driften. Eftersom vi inte behöver ta emot för dessa kostnader, kan vi passera alla besparingar på våra kunder.

För det andra, vi är en professionell bröllops fabrik, inte en återförsäljare av något bröllop fabriken, kan du beställa klänning från vår fabrik direkt.

11. Vad är din returpolicy?

Vi garanterar alla våra klänningar med hög kvalitet. Om våra klänningar är inte bra kvalitet, kan kunder som kommer tillbaka klänningen tillbaka. Men vi kan inte acceptera den återgång klänningen för egna cut ordning. All försäljning är slutgiltiga och kan inte avbrytas vid köptillfället..

Var noga av stil, storlek, färg, och andra specifikationer innan du skickar din beställning.

12. Kan jag ha en klänning gjord till min mätning?

Naturligtvis ja, som skräddarsydda är vår första oro. Vi kan göra klänningen i din egen storlek. Du kan skicka oss dina speciella mätningar enligt vår storleksguide eller skriva dem på "NOTE".

13. Vad är priset visa på din webbplats?

Priset på vår hemsida är bara pris, ingår inte fraktavgiften. Du kan se vår leveranssida veta mer information om fraktavgiften.

14: Är din storlek diagram baserat på Storbritannien eller USA standard? Hur är bättre att beställa rätt storlek?

Vår storlekstabell är gjord på vår egen, som skiljer sig från Storbritannien och USA storlek. Du måste kontrollera vår storlek diagram för att välja rätt storlek. Du kan också hänvisa till vår mätning guide för att se hur man kan få professionell mätning. Om du har frågor om storleken, föreslår vi starkt att du väljer den anpassade storleken. Vänligen få professionella mätningar först och fyll i exakta mått när du gör en beställning.

15: Om jag beställer den här klänningen i en standardstorlek, kan jag tillbaka den om den inte passar? Eller om jag bara inte gillar det?

Om vi skickar fel eller oöverträffad klänning, kommer vi att ta allt ansvar och ger dig en topp lösning på ditt bästa tillfredsställelse. Vi är rädda att avkastningen utan anledning är inte acceptabelt. Så snälla mäta din kropp just i överensstämmer med vår hemsida storlekstabell. Vi erbjuder Storlek och färg guide för god användning. Du klänningar kommer att göras helt enligt dina specifikationer. Våra skräddare kommer att göra den perfekta klänningen för dig.

16: Vad betyder "ihåliga golv" betyder?

A: Till golvet är längden från din ihåliga (mitten av nyckelbenet) till golvet. När man mäter den, ta bort tejpen från din front, med nakna foten. Du bör stå upprätt och fötterna ska hålla ihop.