Tull och Importskatt

Tullen är en statlig myndighet som ansvarar för att reglera transporter in ett land eller en region. Alla försändelser som skickas till och från ett land eller en region måste rensa tullen först. Det är alltid köparens ansvar att rensa tull och betala de aktuella tullavgifter.

Vi lägger inte skatt, moms eller andra dolda avgifter. Du betalar oss exakt det pris som vi märkt på webbplatsen, dvs. varor delsumma + fraktkostnad.

I de flesta länder, men måste du betala skatter eller avgifter på importerade varor. Ibland varor under ett visst värde, eller i vissa kategorier, inte medföra skatter.

Reglerna är olika i varje land. Tyvärr finns det inget sätt för oss att veta regler, föreskrifter, seder, traditioner, praxis, kryphål, planer, system, pappersarbete, koder, lagar, eller utslag av varje enskilt land.

Därför kan vi inte, och kommer inte, ge råd om skatter i ditt land. Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på den informationen innan du beställer.

Om du måste betala importskatter och / eller tilläggsbelopp och omsättningsskatt, då skulle du behöva betala det till kuriren vid mottagandet av paketet (s). Vi kan inte räkna ut detta för dig och det finns inget sätt att i förväg betala den. Om du är drop-shipping eller skicka en gåva post till någon, se till att de är medvetna om möjligheten att behöva betala skatt när du tar emot varan.

Vänligen ta reda på så m.it som du kan om din importskatter i ditt eget land innan du slutför din beställning. Om du ta reda på information om importskattesituation i ditt land, och du tror att det finns sätt att minimera de skatter du måste betala (eller eliminera de skatter helt och hållet), bara berätta vad du behöver genom att sätta instruktioner (om märkning, förpackning , deklarationer, fakturor, etc.) i kommentarfältet under kassan. Vi är mer än glada att följa dina instruktioner.
 
Om poster kvarhålls av tullen, som ansvarar för avslut av objekt

Om poster kvarhålls av tullen efter att fartyget lämnat säljarens land, då köparen är ansvarig för sanering av de fängslade objekt.

Om en mycket stor order levereras till mitt land, tullen kommer att ta min beställning

Ja, det är en möjlighet. Vi föreslår att du ber oss i förväg för att dela dina beställningar i flera mindre förpackningar, som ska levereras på olika dagar för att undvika eventuella anfall.

Om tullavgifter som uppkommit, som är ansvarig

Det är köparens ansvar för någon beställnings- arbetsuppgift avgift som kan tas ut från leverans. Hur kommer importtullarna att tas ut beroende på e.it landets egna politiken.