Ny Användarhandbok

Välkommen till brudmode.se. Uppdraget för vår webbplats är att ge dig de hetaste balklänningar och speciellt tillfälle klänningar på lägre pris. Vi erbjuder en snabb och enkel onlineinköpsprocessen förutom att erbjuda alla våra kunder en engagerad och kunnig kundtjänst. Och du kan hitta tusentals klänningar erbjuds på otrogrossistpriset.

Här i brudmode.se hittar du varje idé produkter och ta en trevlig shoppingupplevelse. Vad mer kan du njuta av vår bästa non-stop service som helst, var som helst. Ha en rolig!

 

Registrera dig med Modebrud gratis.

Följ torget instruktionen och klicka på knappen REGISTRERA högst upp på modebrud och en registreringssidan skulle skapas.

Om du Befintlig Kund Logga in på ditt konto för brudmode.se

Surfa tid för Dig

Se det eller bläddra ut produkter. Om du vill köpa dem, kom ihåg att slutföra valutan, storlek, mängd och färg. Som Om du möter några svårigheter i att välja storlek, oroa dig inte, bara klicka på "storlekstabell" för att lösa din förvirring. Klicka sedan på "Lägg i varukorgen". Särskilda åtgärder enligt följande:

Du kan ta bort dem senare eller justera de kvantiteter om du ångrar dig. Vi kommer att hålla ditt val du lägger i din kundvagn när du tittar på fler objekt.

Kontrollera din order.

Eventuella förluster bland din privata beslut innan leverans kommer inte att besvaras.

Var Vill Du Produkt fartyget Till??

Leveransadress

Ange all nödvändig information om ditt fullständiga namn, e-postadress, adress, ort, postnummer, land, telefon num och ect. LÖNUPPMÄRKSAMHET: du kan också välja annan adress att skicka. Så ge detaljerad information om denna del.

Beställa

Efter alla steg kommer du att se order översyn som följer. Och bekräfta att allt är ok. Sedan den mest spännande tid kommer, klicka på "Gör beställningen nu"!

Betala med kreditkort (Visa och Mastercard) eller om du behöver andra betalningssätt, kontakta oss.

Note: 1. Din betalning kommer att förvaras säkert och ingen inklusive leverantören kommer att få dina kortuppgifter. 2. Din betalning är säkrad med VeriSign SSL-kryptering, den högsta kommersiellt tillgängliga krypteringsteknik.