Hur man väljer

Varje kvinna önskar att se perfekt på hennes bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passformen guide nedan ger viss information som kan vara till nytta för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-linje

Universellt smickrande, är A-linje siluett verkligen en flickas bästa vän. Genom att försiktigt fackling från axlarna ner, skummar det kurvor snarare än klamra sig fast vid dem, för att skapa en elegant siluett.

Är detta Style för dig? Om du är petite A-Line lägger en illusion av längd; om du högt det kan lägga fyllighet, och om du har kurvor du hellre vill täcka, A-line gör det också.

2. Quinceanera

Den mest traditionella av alla klänning silhuetter, bollen klänning lägger kurvor genom att betona midjan och flyter graciöst in i en full kjol. Kjolen är bra på att dölja fulla höfter och skapa en vacker timglasfigur.

Är detta Style för dig? Ett perfekt val för formell eller & ldquo; saga & rdquo; inspirerade händelser, gör balklänning stil en härligt klassisk bröllopsklänning. Ser bra ut på de flesta kroppstyper.

3. Kolumn / Slida

Figurnära kolumn klänningar finns i en mängd olika axelbandslös och Backless stilar. Detta moderna stil har blivit populär bland brudar som vill ha en chic eller be.it bröllop.

Är detta Style för dig? En elegant val för alla med breda axlar eller smal, atletisk bygger, det kan också förlänga en petite siffra. Men om det finns vissa områden som du inte vill framhäva dess klängig designen kanske inte stilen för dig.

4. Mermaid / Trumpet

Även känd som trumpet eller & ldquo; passform och blänk & rdquo;, sjöjungfru klänningar monteras upptill och flärd dramatiskt runt knät.

Är detta Style för dig? Mermaid silhuetter framhäva bysten, midja och höfter ger ett timglas figur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Empire

Detta imperium silhuett har en livstycke med en hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjuka eller flytande eller mer strukturerat och klassisk, beroende på tyget och skär används.

Är detta Style för dig? Imperiet silhuett uppmärksammar upp, förbättra midjan medan mjukgörande höfterna, vilket gör det till ett bra utseende för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För super sassy brud, slutar allt populärare brud mini väl ovanför knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

Är denna stil för dig? Det är bäst lämpad för informella eller utomhus bröllop och är särskilt lämplig för sommaren be.it bröllop. Lika smickrande för högre brudar med långa ben eller kortare brudar som vill synas längre på deras speciella dag.

7.Knälång

En annan stor leta efter en tillfällig brud, denna klänning och rsquo; s fåll slutar strax nedanför knäet.

Är denna stil för dig? Många petite eller kurviga brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktail bröllop eller bröllop under de varmare månaderna.

8. Tea-längd

Te-längd klänningar har en fåll som faller någonstans mellan botten av knät och botten av vaden, vilket skapar en elegant men ändå avslappnad stil. Populär på 1950-talet, är denna stil ett bra val för dem som vill lägga till en vintage to.it till deras bröllop ensemble.

Är denna stil för dig? Tea-längd klänningar är idealiska för att visa upp dina ben och uppmärksamma en vacker par skor! Ett populärt val som en & ldquo; andra & rdquo; klä sig för att ändra till för din mottagning.

9. ANKELLÅNG

Den fotsid klänning är fållade precis vid anklarna och därmed visa upp dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen helt eller montering.

Är denna stil för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig så smart, snygg och modern. Eftersom den här kjolen och rsquo; s hem inte to.it marken, är det också mycket eftertraktade för utomhus bröllop eller för bruden som bara doesn & rsquo; t vill gäster att trampa på hennes klänning!

10. Golv-längd

Bara något längre än vristen längd brudklänning, är den här stilen kjol inte avsedd att dra på golvet utan flyter bara inches ovanför. Vissa klänningens längd komma med detaljer längs fållen för att framhäva stilen.

Är denna stil för dig? Hellre än att ha dina skor och fötter som omfattas av din klänning, ha dem synliga kan ofta & lsquo; balansera ut & rsquo; ditt bröllop ensemble. Varför inte lägga till ytterligare en färg till ditt bröllop ensemble, till exempel rött, och bära ett par skor i den färgen? Gästerna kommer att bli glatt överraskad när de ser en slående par skor skymtar ut när du går ner i gången!