Attention & Skötsel

Produkt Outsourcing

Vi förvaltar och kategorisera stort antal pålitliga tillverkare baserat på deras särskilda kvalifikationer, vi också bygga separata profiler för e.it leverantör som vi arbetar med, och göra dem enligt standarder som: Positiv kommentar intjänad genomsnittliga orderförfarande tid etc. Denna webbplats körs en periodisk utvärdering på listan befintliga leverantören för att eliminera de stackars utförda leverantörer, hålla endast de väl genomförda och kundorienterade tillverkare.

Orderbekräftelse

Liksom i klädindustrin, storlek och färg på klädsel är känsliga element, wh.it kunde förstöra vår kund och rsquo; s shoppingupplevelse lätt. För att ge bättre lösa detta odds, har vi etablerat en orderbekräftelse enhet under kundtjänst; denna enhet är ansvarig för att bekräfta varje detalj på din beställning.

Produkt Kontroll

Vi dubbelkolla produkten före leverans ut, ens vet vi våra tillverkare är alla förtroende värda. Här är hur det går:

1.Din produkt kommer att produceras exakt enligt tidtabell arrangerad av oss, och posten som produceras kommer att överföras till vårt centrum som skall inspekteras av en grupp välutbildade inspektörer vid slutförande.

2. En grundläggande kontroll kommer att genomföras för att kontrollera att produkten överensstämmer med beställningen, och vi gjorde ca.it alla detaljerade krav som anges på din beställning.

3. Vårt QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att se till att produktkvaliteten uppfyller internationella ISO-kvalitetsstandarder, inte någon produkt för att möta våra QC standarder kommer att återlämnas för utbyte.

4. För de produkter som överlevt i vår QC inspektion kommer att vidarebefordras till förpacknings laget.

Produkt Förpackning

Vårt Förpacknings team kommer att ta väl hand om e.it objekt överförs till dem för att undvika eventuella skador under packningsprocessen. Våra förpacknings personal antar många nya sätt att stärka de yttre rutorna, därmed göra ditt paket mer lufttäta, vatten tak och tryck resistant.They synkronisera också vår leveransplan med de stora kurirer som UPS, DHL, EMS, och med dessa ansträngningar, kan vi alltid få bra att gå paket levereras till Storbritannien av den tidigaste flyget tillgängliga.

Paketet Tracking

Strax efter ditt paket skeppas ut, kommer vår logistikcenter och vårt system skicka ett mail med ditt spårningsnummer automatiskt; du kan börja spåra var ditt paket kom direkt; Men det betyder inte att vår plikt slutar här, eftersom ansvaret är nu bytt tillbaka till kundtjänst, och vår kundtjänst finns alltid väntar på din sida tills ditt paket på ett säkert sätt kommit fram till din dörr, viktigast av allt, du är nöjda med mottagna objektet.

Nedan tar vi kläder för illustration, det betyder inte nödvändigtvis att vi kommer bara specialiserade på kläder industry.Ever chockerats av produkten kom till din dörr, wh.it har mycket hög kvalitet eller passar perfekt storlek? På vår webbplats, har vår källa laget alltid gräva och uppfriskande vår lista på leverantörer för att se till att e.it av vår grossist, återförsäljare eller slutanvändare kan ha de mest up-to-date produkter till det lägsta priset.

Hur man Rengör och Bevara?

Om Rengöring

På bästa möjliga sätt att rengöra en brudklänning eller aftonklänning innan du lägger undan det är att ta klänningen till en hög kvalitet, professionell renare som specialiserat sig på bröllop klädsel och aftonklänningar. Men om klänning är fortfarande mycket ren med bara några små fläckar, det finns sätt en person kan behandla eller spot-rengöra klänningen hemma.

1.Bestäm wh.it tyg klänningen är gjord av. Om plagget är siden, spets eller en vintage klänning, är det bättre att ha det rengöras av en professionell.

2.Inspektera klänningen noggrant för att lokalisera eventuella fläckar, inklusive fläckar från svettningar, livsmedel, vätskor och smink. Om klänningen är full längd, kommer hem med största sannolikhet har samlat smuts.

3. Använd en vit, torr, absorberande trasa mild bult satin efter att en lämplig rengöringsvätska, som beskrivs i nästa steg. Innan några vätska eller rengöringsmedel till en fläck, testa den på en mindre synlig del av tyget för att undvika missfärgning klänningen.

4. Ansök väte för vin, svett och blod fläckar. Väteperoxid kan ble.it tyger, dock så låt det sitta på tyget för länge om klänningen är något annat än vit färg. Bläckfläckar, tillämpa en ljus spray av hårspray. För oljefläckar s.it som smink eller mat, tillämpa en kemtvätt lösningsmedel eller en blandning av tvål och vatten.

5. Efter blotting upp som m.it av fläcken som möjligt, applicera några droppar vinäger och torka igen. Nästa, spola område av tyget med vatten, torka igen och låt området torka.

6. För att rengöra en smutsig fåll, blöt fållen under några timmar i varmt vatten blandat med rengöringsmedel, var noga med att hålla resten av klänningen ur vattnet. Med en tandborste, försiktigt gnugga fållen med vatten med diskmedel för att lossa all smuts. Spola noggrant med vatten.

7. Inte hänga en klänning på en galge för att torka efter plats rengöring. Våt tyg är tung, och klänningen kan stre.it eller rippa. I stället placera klänning över en ren torkställning. Racket ska vara plastbelagd eller vinylbelagda, som splitter från en trä kunde riva klänning eller rost från en metall kunde färga klänningen.

Om Bevara

Om du ta så m.it vård i att bevara din klänning som du gjorde i valet den, kan det avnjutas som en familj släktklenod för kommande generationer.

1. Spara väskan din klänning kom in, eller ta med en plastpåse för att skydda klänningen väg till renare.

2.Be din dammsugare för en speciell syrafritt rutan för att lagra din klänning i och packa det i syrafritt silkespapper. Du kan också hänga klänningen av livstycket med sy band som är lite kortare än livstycket på midjan, utsläppande på en vadderad galge och förpackning i en ren vit bomull blad.

3. Förvara klänning i ett tempererat och torrt, ej i direkt solljus.

4. Kontrollera din klänning på e.it årsdagen för att leta efter missfärgade områden eller missade fläckar och att låta din klänning att "andas".