Upp till 80% Rabatt | RABATTKOD: 5USDOFF

Återgång Politik

Returer och återbetalningar

Vi är ledsna för att få er besvär. Om du inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst för att påbörja returprocessen inom 7 dagar efter mottagandet av ditt objekt.

Vänligen läs vår returpolicy noga och se till att alla kriterier är uppfyllda innan vi skickar tillbaka några artiklar till oss. Denna returpolicy gäller för alla objekt på vår webbplats, utom de som är speciellt markerade.

Du kan få återbetalning för felaktiga, skadade eller felleveranser, problem med storleksavvikelse och färgmatchning, etc.

Vänligen returnera inte artiklar utan att ha råd med vår kundtjänst. De kommer att initiera returprocessen med dig.

När du mottar din retur kommer varan att ses över av vår kvalitetssäkring avdelning. Observera att föremål som visar tecken på slitage, ändras, ändras eller skadas på något sätt inte kan accepteras för retur.

Eventuella obehöriga, felaktigt förpackade eller icke försäkrade paket kommer att returneras till avsändaren

Vi behandlar inte avkastning utan villkor. Vi förstår frustrationen om den inte fungerar. Vi kommer att göra vårt bästa för att behandla din retur och återbetalning så fort som möjligt.

Returförfarande

Steg 1: Skicka en returförfrågan till vår kundtjänst ([email protected]) inom 7 dagar efter mottagandet av din beställning. Vänligen ange en förklaring och fotografier med anledningen till din retur. Observera att avkastningen inte accepteras utan föregående godkännande från vår kundtjänst.

Steg 2: När vår kundservice har godkänt din förfrågan kommer vi att ge dig returadress och "Produktåtergivningsformulär". Var snäll och skicka varan via ditt lokala postkontor inom 3-5 arbetsdagar. Observera att vi inte betalar någon skatt eller tullavgift om det inträffar.

Steg 3: När du har fått vår anläggning, kommer din retur att behandlas inom 48 timmar. När din retur är bekräftad och inspekterad, var god upp till två faktureringscykler för att den ska krediteras ditt konto.

Avbokningsregler

- Beställningar avbokade inom 24 timmar efter betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till fullständig återbetalning.

- Beställningar avbokade inom 24 till 72 timmar med betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett partiellt återbetalning som består av full fraktkostnad och 80% av inköpspriset för produkten.

- Beställningar avbokade inom 72 till 120 timmars betalningsbekräftelse kommer att vara berättigade till ett delbelopp som består av full fraktkostnad och 50% av inköpspriset för produkten.

- Beställningar avbokade efter 120 timmar efter betalningsbekräftelse kommer endast att erhållas för delvis återbetalning av full fraktkostnad.

- När din beställning har skickats kan den inte längre avbrytas.